Assortiment

Meer dan 400 zorgvuldig geselecteerde wijnen

 

Wijnexpert wijnen

 

Met bijna 500 wijnen heeft Wijnexpert een omvangrijk assortiment trouvailles. En dat alles onder één loket. Dus makkelijk navigeren, selecteren, één keer afrekenen en binnen een dag heeft u uw wijn in huis. Wijnexpert.nl biedt een ruime keuze binnen alle wijnregio’s.

Sinds het begin importeren we ook eiegen wijnen. Deze kunnen we exclusief aanbieden op de Nederlandse en soms ook Belgische markt. Áls we ergens in zijn gespecialiseerd dan is dat wel 'Moderne', 'Eigentijdse' wijnen. Wij houden van elegantie, fruitgedreven, zuivere wijnen. Vaak biologisch of biodynamisch, maar hoeft zeker niet. En als het er dan ook nog mooi uitziet dan zijn we helemaal verkocht.

Naast onze eigen import wijnen kopen we ook wijnen in bij collega Wijnexperts. Dit zijn superspecialisten die een ongekend mooie selctie aan specialistische wijnen aanbieden. Wij kiezen uit hun assortiment het beste en het lekkerste. Bevalt een wijn een jaartje niet dan kiezen we gerust een ander. Zo kunnen we continu het mooiste aanbieden wat er op de Nederlandse markt aanwezig is. En dat allemaal onder één dak, ofwel één adres voor al je mooiste wijnen.

[profiler]
Memory usage: real: 2097152, emalloc: 15096128
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem