Top 5 Alcoholvrije Mixen & Cocktails

Van Nahmen cocktail

 

We worden steeds bewuster van wat we drinken. Gelukkig komen er steeds meer producten op de markt waarbij je onbezorgd kan genieten. No of Low alcohol, dat is de trend! Wij scannen de markt voortdurend af op zoek naar de mooiste en lekkerste alcoholvrije en laag alcoholische dranken. Vaak zijn ze om kant-en-klaar van te genieten. Maar met een beetje creativiteit kun je zelf de mooiste alcoholvrije of laag-alcoholische mixen en cocktails of mocktails (alcoholvrije cocktails) maken.

Sparkling Rabarbersap Mix Alcoholvrij

Dit is een van onze favorieten. De zoetzure rabarbersap is heerlijk verfrissend. Serveer het in de mix met Sparkling water. Houd een verhouding aan van 1/2 Van Nahmen Rabarbersap en 1/2 bruisend water. Maak het geheel af met een groen takje munt. Tip van Lilian van Plattelandsrestaurant Op de Deel in Zuidwolde: gebruik bevroren framboosjes of aardbeiden in plaats van ijsblokjes. Heerlijk!

Sparkling Appel Kweepeer Mix

Giet gewoon een glas Van Nahmen Konstantinopeler Appel Kweepeer met mousserende wijn. Kies bijvoorbeeld onze frisfruitige Musso Cava. Kies voor optimaal genieten voor een mengverhouding van 3/5 deel Appel-Kweepeersap en 2/5 deel Prosecco. Heerlijk op het terras, in de tuin of als verkwikkend aperitief. Lekker laag in alcohol dus onbezorgd genieten.

Fruity Gin Secco

Heb je een feestje, thuis of in de tuin? Probeer dan eens de Fruity Gin Secco. Mix 4/5 Van Nahmen Fruit-Secco Appel Kweepeer met 1/5 deel Gin en voeg een paar kleine ijsblokjes toe - klaar is een trendy zomerdrankje. Lekkere tip: gebruik appelsap in plaats van water voor je ijsblokjes om het drankje niet te verdunnen.

Red Cider

Meng onze Van Nahmen Appelcider (4%) met Van Nahmen Granaatappelsap. Heerlijk verfrissend en verrassend. Lekker koelen en serveren in een feestelijk champagneglas. Verras uw gasten met dit laag-alcoholische aperitief van een andere soort.

Bellini Peach

Dit is een internationaal bekende klassieker onder de cocktails. Eenvoudig te maken en heerlijk om te drinken. Mix Prosecco of Cava met Van Nahmen perziknectar. Houd een mengverhouding aan van 4/5 Mousserende wijn met 1/5 deel Van Nahmen Witte Perzik Nectar.

 

Top 5 Alcoholvrije Mixen & Cocktails

Foto-tabel Lijst

10 van 11 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  1. Van Nahmen Rabarber Nectar 70%, Alcoholvrij, 75cl

    Het rabarber sap voor deze nectar is uitsluitend gemaakt van de rode rabarbervariëteiten The Sutton en Frambozen (niet te verwarren met het fruit). Ze leveren een fijn aroma en lichtroze kleur. Ze worden voornamelijk ingekocht bij kleine boeren uit de laaglanden van Keulen-Bonn, die bijzonder geschikt zijn voor rabarberklimaat. Op regionaal niveau komt de rabarber van boer Baumann van het Vriendshof in Rees. Uit de langdurige samenwerking worden jaarlijks ongeveer 4 hectare van de rabarbervariëteiten The Sutton en Frambozen geplant. De rabarbernectar kan puur worden gedronken, als een spritzer of met champagne en is het meest populaire sap voor veel restauranthouders. De rabarbernectar van Van Nahmen heeft een vruchtgehalte van minstens 70%.

    Romana Echensperger: Master of Wine

    "Het sap is neonachtig en aardbei gekleurd in het glas. Een intens bouquet met aroma's van zonverwarmde, rijpe en knapperige rabarber. De smaak doet denken aan de vers gesneden stelen, die net besuikerd zijn. Een knisperende frisse smaak en in de afdronk licht het briljante heldere aroma weer op. Zelfs als Schorle in de verhouding 1: 1 met bubbelend water verliest het sap nauwelijks zijn briljante, natuurlijke fruitintensiteit. 

    Als Schorle of doordrenkt met mousserende wijn, kan het worden gedronken bij sushi. Daarnaast is het een perfect begeleider van een verscheidenheid aan salades en kan het goed samengaan met ongecompliceerde pizza- en pastagerechten. Probeer ook eens mousserende wijn met Van Nahmen Rabarber Nectar, het past bij veel Japanse gerechten, zoals teriyaki, tempura en sashimi of fijne vis en zeevruchten."

  2. Van Nahmen Konstantinopeler Kweepeersap, Alcoholvrij, 75cl

    Als een bijna vergeten fruitsoort, viert de kweepeer een triomfantelijke terugkeer naar de topgastronomie vanwege zijn betoverende, gelaagde aroma's. De kweepeer of kweeappel (Cydonia oblonga) is een boomsoort uit de rozenfamilie (Rosaceae) en is nauw verwant aan de appel, de peer en de lijsterbes. De soort komt oorspronkelijk uit het gebied rondom de Kaspische Zee en de vrucht is algemeen bekend in veel landen, vooral in de zuidelijke landen van Europa en in Japan. In enkele oude boomgaarden aan de Neder-Rijn en in het Münsterland zijn enkele oude rassen bewaard gebleven. De vruchten van deze tot 60 jaar oude bomen zijn smaakvoller dan ooit. 

    Romana Echensperger: Master of Wine

    "Het sap glanst schitterend en goudgeel in het glas. Het boeket is zeer complex en toont aroma's van rijpe citroenen, gekonfijte gember, rijpe peren en een hint van jasmijn, anijs, citroenmelisse en vers gemaaid gras. In de mond toont de fijne zoetheid, die eindigt, dankzij de frisse zuren en fijne tannines in een aangename, droge afdronk. In de finish een subtiel zout component en aroma's van kweepeer, jasmijn en munt.

    Het sap kan het beste puur worden gedronken. Als je echt wilt, kun je het 1: 1 mengen met bruisend water. Dan wordt het boeket meer ingetogen en verdwijnt de zoetheid naar de achtergrond. In de mond worden de aroma's van rijpe citroenen en witte bloemen benadrukt.

    Het sap is bij uitstek geschikt ter begeleiding van fijne visgerechten zoals gebakken snoekbaars op gestoofde mosterdsaus en komkommer. Ook heerlijk bij fijne vleesgerechten, zoals gekookt rundvlees of Saltimbocca met parmaham en salie. Met zijn gepolijste karakter en een medium-body, kan de appel kweepeer worden gecombineerd zoals wit bordeaux, bij bijvoorbeeld schaaldieren, truffelparelhoenborst of edele vis zoals tarbot."

  3. Earth Water Sparkling Fles Glas 75cl

    Het zuivere Nederlandse mineraalrijke EARTH Water is gebotteld aan de kleinschalige waterbron van Anl’eau. Deze bron is gevestigd in het beschermde, groene natuurreservaat: “het Hunzedal” in de provincie Drenthe. Door waterkenners wordt Anl’eau genoemd als een van de beste waterbronnen van Europa. De bronnen in het beschermde waterwingebied pompen zuiver mineraalwater op van een diepte van circa 150 meter. Dit grondwater is in de Middeleeuwen als neerslag gevallen op de Hondsrug; in een periode dat mensen nog geen schadelijke stoffen gebruikten. Na een lange reis van circa 1.000 jaar door de diepe ondergrond, heeft het langzaam veel mineralen opgenomen. Het water heeft hierdoor een bijzonder goede kwaliteit.

    "Dagelijks sterven 6.000 mensen, voornamelijk kinderen, door het gebrek aan schoon drinkwater. Om te helpen, vragen we je niet of je geld wilt geven of dat je vrijwilligerswerk wilt doen. We vragen je alleen of je onze producten, zoals EARTH Water wilt drinken. 100% van de nettowinst die we namelijk realiseren met de verkoop van deze producten, dragen we af om waterprojecten te financieren. We investeren het geld in duurzame watersystemen in gebieden waar dit het hardst nodig is. Drink dus één van onze producten en help mee om schoon drinkwater te creëren."

    EARTH Concepts heeft, mede met de hulp van partners, reeds een bedrag van bijna € 1.000.000,- kunnen doneren, waarmee verschillende waterprojecten zijn gefinancierd.

    Earth water- You never drink alone

  4. Van Nahmen Appel Cider 4% Alcohol 75cl

    Van Nahmen appelcider 4% alc. wordt voorzichtig geperst uit traditionele appelsoorten. Omdat smaak en aroma afhangen van de rijpheid van de appels, gebruikt Van Nahmen alleen rijp fruit. Dit garandeert een fruitige aroma en een verfrissende smaak. Let op! Dit product bevat alcohol en mag niet worden gegeven aan personen jonger dan 18 jaar. Ideaal als aperitief of bij een lichte lunch. 

    Proefnotitie

    De appelcider 4% vol. ziet er aangenaam droog uit. Zijn frisse zuurgraad en sprankelende kooldioxide geven het een fijne frisheid.
    Onze cider is bijzonder geschikt om als aperitief te serveren bij diverse hapjes. Maar ook als bijgerecht bij geitenroomkaas op salade of gebakken zoetwatervis zoals braadworst gaat het perfect. Door het lage alcoholpercentage van 4% is het het ideale aperitief voor tijdens de lunch: fruitig, licht en pittig.

    Awards

    In juli 2020 werd Van Nahmen appelcider 4% alc. met goud geëerd tijdens de CiderWorld'20 Award. In de categorie “Sparkling Cider” won de appelcider 4% vol. overtuigend de internationale vakjury met 114 van de 120 mogelijke punten. Alle deelnemende juryleden, evenals de wetenschappers van het Institute for Beverage Research aan de Geisenheim University, roemden de extreem hoge kwaliteit.

    Cider & Spijs

    "Goudgeel van keur. Het bouquet is complex, met aroma's van gele appels, limoenschil, vlierbloesem, munt en een vleugje bloesemhoning. Deze zuivere cider is aangenaam droog en verfrissend door een aangename zuurgraad en prikkelend koolzuurgas. De smaak toont opnieuw een geel fruitaroma met nuances van verse munt. De lange en verfrissende afdronk wordt gekenmerkt door vers fruit en levendigheid. Ideaal als aperitief met verschillende snacks of als een fijne metgezel voor geitenkaas op een salade of met gebakken zoetwatervis zoals char. Vanwege het lage alcoholpercentage is de cider het ideale aperitief voor de lunch: droog, fruitig, licht en sprankelend."

  5. Van Nahmen Granaatappel, Alcoholvrij, 75cl


    De granaatappel (Punica granatum), ook wel paradijsappel genoemd, groeit aan meer dan 100 jaar oude en 5-8 meter hoge bomen. Elke vrucht heeft tot 400 zaden met waardevolle voedingsstoffen. De granaatappel wordt voorzichtig verwerkt tot 100% natuurlijk troebel sap. Subtiel zoet, lichtdroog met frisse zuren en zijdezachte tannines. Een perfecte vervanger van lichte orde wijnen en een mooie begeleider van pastgerechten, gevogelte en aromatische worst.

    Romana Echensperger: Master of Wine

    "Het sap heeft een granaatrode kleur en een licht verhoogde viscositeit. In de neus de ingetogen aroma's van hard rood fruit, zoals granaatappels, bloedsinaasappelen, zure kersen en pruimen. Er zijn ook subtiele tonen van zwarte thee, peper en munt. Het sap is aangenaam droog en licht, met frisse zuren en een zijdezachte tannines. Er is een vleugje zout toegevoegd. Een verfijnd, bijna droog sap dat niet te zware rode wijnen kan vervangen.

    Als je wilt kun je het sap 1: 1 mengen met bruisend water, dan is het sap nog lichter, fruitiger en minder zoet. Een sprankelende spritzer van granaatappel is heerlijk bij aromatische worst- en hamspecialiteiten zoals Prosciutto di Parma of Mortadella. Puur dronken past het goed bij verschillende pastagerechten zoals de klassieke spaghetti Bolognese, maar ook bij medium-sterke vleesgerechten zoals kalfsschnitzel Milanese, gegrilde zeewatervissen zoals zeebarbeel of makreel. Evenzo begeleidt hij moeiteloos fijne gevogelte gerechten zoals truffled poulard of geroosterde en licht gerookte eendenborst."

  6. Van Nahmen Fruit-Secco Appel-Kweepeer 100%, BIO, Alcoholvrij, 75cl



    Samengesteld uit het sap van appel en kweepeer. Een cuvée met een boeiend volle smaak, die doet denken aan een volwassen Riesling. Een verfrissend, droog en fruitig aperitief zonder alcohol en 100% tintelende fruitbelevenis. Het complexe aroma komt het beste tot uiting bij een drinktemperatuur van 8 tot 10 °C. Appel en kweepeer zijn voor elkaar gemaakt: het zuurtje van de kweepeer en de sappige zoetheid van de appel vullen elkaar perfect aan.

    Romana Echensperger: Master of Wine

    "Deze Fruit-Secco heeft een heldere goudgele kleur en een schuimende Mousse. Het boeket toont aroma's van rijpe, sappige herfstappelen, citroenschil, gekonfijte gember en een vleugje jasmijnbloesem en munt. In de mond, eerst een gereserveerde zoetheid, die eindigt dankzij frisse zuren en koolzuurgas in een aangename droge afdronk. Een vleugje tannine geeft een stevige structuur in de mond. De aroma's van kweepeer, jasmijnbloemen en mint blijven lang hangen.

    Een heerlijk mousserend en smakelijk, alcoholvrij aperitief, ook heerlijk bij vruchtengebak. De Fruit-Secco is lichtzoet en verfrissend en past goed bij  kreeftachtigen en lichtzoete desserts."

  7. Van Nahmen Witte Perzik Nectar 45%, Alcoholvrij, 75cl

    Het sap voor deze perziknectar wordt uitsluitend verkregen uit de "witte perzik". Deze perzikvariëteit wordt gekenmerkt door een bijzonder intens aroma en een volle smaak. De volrijpe en heerlijk geurende witte perziken zijn afkomstig van oogstmachines in Italië. Door een handmatige pluk techniek van de boeren worden alleen de rijpe peren geoogst. Dit garandeert de constante hoge kwaliteit van het product. De witte perzik nectar heeft een minimum vruchtgehalte van 50% en wordt geoogst eind juni. Ideale drinktemperatuur 12 – 14°C. Heerlijk bij desserts en vruchten. 

    TIP! Maak je eigen heerlijke alcoholvrije cocktais met Van Nahmen. Probeer bijvoorbeeld eens Van Nahmen Witte Perziksap met bronwater en roosmarijn.

    Romana Echensperger: Master of Wine

    "Het sap is iets lobbig heeft een heerlijke, sappige, zongerijpte perziksmaak. Een aangename zoetheid is mooi geintegreerd met het milde zuur. Fluweelzachte bijna romige textuur. Mixadvies: 1/3 sap en 2/3 droge mousserende wijn. Als je het lekker vindt zonder alcohol, kun je het sap ook heel goed mengen in de verhouding 1:1 met bruisend water.

    Degenen die kiezen voor de variant met mousserende wijn om er als aperitief van te genieten kunnen dit heerlijk combineren met hapjes zoals gezouten amandelen, Iberico-ham of kleine crackers met zalmtartaar en avocado. Uiteraard kan je ook puur genieten van het sap. Dit combineert perfect bij veel fruit-desserts of cheesecake. Ook kan je het combineren met desserts met witte chocolade of luchtige soufflés met fruitcomponenten."

  8. Proefpakket Van Nahmen Appelsap, Alcoholvrij, 6x75cl

    Let op! Inhoud kan afwijken ivm beschikbaarheid.

    Zes culinaire en verrassende appelsappen. Elk appel ras geeft een geheel eigen smaak en aroma. Ervaar deze unieke verschillen met dit handige proefpakket. Serveertip: de ideale drinktemperatuur is 12 – 14°C, drinken in een witte wijn glas type Bourgogne. Het sap heeft een uitgebalanceerde exotische fruitzoete smaak en een lang aanhoudend zoet tot licht zuur aroma. In dit proefpakket vind je de volgende heerlijke appelsappen:

    1 fles Van Nahmen Kaiser Wilhelm Appelsap: de Kaiser Wilhelm appelsap heeft een rijk pallet aan aroma's. Het is delicaat-geurig en toont een sappig frisse, eerder geel-fruitige appelsmaak met nuances van limoen en witte bloemen zoals jasmijn of vlierbloesem. In de smaak domineert een aangename bijna gekarameliseerde zoetheid, die opnieuw de gele fruitsmaken benadrukt. in de nasmaak een verfrissende milde zuurgraad.

    1 fles Van Nahmen Jonagold Appelsap: 100% puur sap met subtiele zuurgraad en romige textuur. Dit sap heeft een groot glas nodig om zijn aroma's van pracht te ontvouwen. Laat in de neus minder appelaroma's zien, maar eerder intense tonen van rijpe wijngaardperzik, kruisbessen en exotisch fruit zoals kiwi, mango en papaja. De smaak wordt gedomineerd door een aangename fruitzoetheid, die wordt gerevitaliseerd door een subtiele zuurgraad. Kortom, een sap met rijpe, verbazingwekkend exotische aroma's, dat speelt in de mond met een romige textuur.

    1 fles Van Nahmen Elstar Appelsap: een 100% puur, vrij fris en licht appelsap, dat perfect geserveerd kan worden in een Riesling-glas. De neus vertoont aroma's van citrus, guave, hooibloemen en stevige vlezige gele appels. De smaak wordt verlevendigd door een knapperige zuurgraad en een subtiele zoute mineraliteit, die het sap een aangename scherpe smaak geeft. De subtiele zoetheid draagt ​​het gele fruit en de graszoete smaken uitstekend. Een 'licht' sap met aangename frisheid en bijna droge afdronk.

    1 fles Van Nahmen Appelsap van Boomgaardweiden: bloemige aroma's van hooibloemen en vlierbloesems. In de smaak proeven we rijpe, sappige, geelvruchtige appels en een vleugje citroencrème, gember en mandarijn. Het pallet wordt verlevendigd door een uitgebalanceerd spel van subtiele zoetheid en sappig-frisse zuurgraad. Voeg daar nog een vleugje tannine aan toe, wat het sap een meer hartige, zoete en droge afdronk geeft. De afdronk is opnieuw met rijpe appeltonen en een muntachtige citrusachtige frisheid.

    1 fles Van Nahmen Cox Orange Appelsap: het 100% pure Cox Orange sap heeft fijne aroma's van ananas, mandarijn, banaan, rijpe peer, witte boombloesems, vanille en cederhout. De smaak is licht fruitig zoet, heeft een volle body en kent een bijzonder romige textuur. Voeg daar een subtiele kruidentoon aan toe, evenals een subtiele tannine, die nog meer facetten toevoegt aan de lange, sappige, fruitige afdronk en zorgt voor een droge afdronk. Drink het sap vanwege de romigheid uit een Bordeaux glas voor rode wijn.

    1 fles Van Nahmen Rheinischer Bohnappel: Een sap met een ingetogen neus en een volle smaak. Het sap loopt lichtgeel en van nature troebel in het glas. Een delicaat boeket met aroma's van kruisbes, festfleischigem appel, acaciabloesem, rozenbottel en citroenmelisse. De smaak toont een spannend spel tussen subtiele zoetheid, frisse zuren en een zijdezachte steiger Een delicaat en speels appelsap dat perfect kan worden gedronken bij te eten als droge witte wijn.

    In de pers

    Ons heerlijke proefpakket was de redactie van het Food Magazine Delicious ook al opgevallen. Dus schreven ze er een mooi stukje over:

    Delicious artikel over Van Nahmen Appelsap proefpakket

    Foto: artikel in Delicious Magazine.
  9. Van Nahmen Appel Cider 2% Alcohol 75cl

    Milde cider van Van Nahmen met een perfecte balans tussen gematigde zoetheid en frisse zuurgraad, die samen met de sprankelende koolstofdioxide een aangenaam droog mondgevoel achterlaten. Met zijn lage alcoholgehalte van 2% is de milde cider ook ideaal voor op een salontafel met fruitcake. Het past ook goed bij milde geitenroomkaas en niet volledig gerijpte camembert of brie. Met zijn fijne zoetheid is hij de ideale begeleider van de moderne dessertkeuken.

  10. Bellini Cocktail Pakket 2x75cl

    Bellini Cocktail

    De bellini is een mix van perziksap en droge prosecco. Deze wordt vaak geserveerd in een hoog champagneglas. Je maakt hem met 40 ml perzikpuree of perziksap, 80 ml Prosecco en voeg als garnering een schijfje perzik toe. Wij drinken hem ook graag met een theelepel citroensap en schijfje limoen of citroen voor wat extra frisheid. 

    1 fles Villa Teresa Prosecco Bio

    Deze heerlijke sappige Prosecco heeft een stro gele kleur met een fijne korrel. Wijn fruitig, licht aromatisch met de geur van honing, bloemen, fijne zuren. Geweldig voor elke gelegenheid maar ook een goede begeleider bij gerechten van zeevruchten, sushi, tapas en witvis.

    1 fles Van Nahmen Perziksap

    Het sap voor deze perziknectar wordt uitsluitend verkregen uit de "witte perzik". Deze perzikvariëteit wordt gekenmerkt door een bijzonder intens aroma en een volle smaak. De volrijpe en heerlijk geurende witte perziken zijn afkomstig van oogstmachines in Italië. Door een handmatige pluk techniek van de boeren worden alleen de rijpe peren geoogst. Dit garandeert de constante hoge kwaliteit van het product. De witte perzik nectar heeft een minimum vruchtgehalte van 50% en wordt geoogst eind juni. Ideale drinktemperatuur 12 – 14°C. Heerlijk bij desserts en vruchten. 

     

Foto-tabel Lijst

10 van 11 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
[profiler]
Memory usage: real: 2097152, emalloc: 18887072
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem