Inserrata

Inserrata

Inserrata is een familiebedrijf van Gabriele Dolfi, dat gespecialiseerd is in biologische landbouw en dat zich sinds 1997 met passie toelegt wijn en olijfolie. Ondergedompeld in de prachtige Toscaanse natuur maakt Gabriele wijnen met een unieke kwaliteit en stijl, met respect voor en bescherming van het milieu in al zijn biodiversiteit. Gekenmerkt door een sterke artistieke passie, onderscheidt het Toscaanse bedrijf zich door zijn creativiteit en het verspreiden van waarden die veel verder gaan dan de landbouw. Sinds enkele jaren werkt Gabriele samen met kunstenaars uit heel Europa en organiseert hij speciale tentoonstellingen van fotografie, kunst en design.

Biologische wijnen

De biologische boerderij van Inserrata begon in 2005 voor het eerst met de productie van wijn, maar hield zich voornamelijk bezig met de productie van andere landbouwproducten, zoals extra vierge olijfolie, jam en honing. Na een zorgvuldige selectie en onderzoek komt de biologische Inserrata in contact met David Picci, agronoom en wijnbouwconsulent. Sinds 2016 is er een echte radicale verandering geweest, zowel in de productie van wijn als in het concept ervan, en startte ook een belangrijke samenwerking met de kunstenaar Alexandria Coe om verpakkingen om te vormen tot ware kunstwerken.

Olijfolie

De extra vergine olijfolie van Inserrata is een 100% Toscaans product van superieure categorie, afkomstig van de olijfgaarden in de heuvels op 150 meter boven zeeniveau, van de variëteiten Frantoiano, Leccino, Moraiolo, Pendolino, Mignola en Coratina. De olijfgaarden worden biologisch verbouwd. De vroege oogst van de olijven en de koude persing zonder filtering op dezelfde dag van de oogst, beperken de oxidatie en garanderen en behouden de organoleptische kenmerken van dit product.

Inserrata

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

per pagina
Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

per pagina
[profiler]
Memory usage: real: 2097152, emalloc: 18698000
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem