Sassy Cider

Oprichters Sassy

Foto: founding fathers Xavier d’Audiffret Pasquier (left) and Pierre-Emmanuel Racine- Jourden (right)

  

Sassy Cider

SASSY is een rebel, het ontwrichtende gezicht van traditionele cider. Afkomstig uit het Chateau de Sassy, ​​Normandië, wordt de traditie van het maken van cidre en calvados sinds 1852 bewaard door de familie van Xavier, een van de oprichters. Maison SASSY is het nieuwe, moderne gezicht van traditionele Normandische cidre. Ze hebben als missie is om Normandië op de kaart te zetten en cider te vieren. 

Traditioneel recept

Om een ​​innovatief product te ontwikkelen dat de traditie respecteert, hebben de oprichters samengewerkt met een gerenommeerde keldermeester om zorgvuldig herwerkte recepten te creëren. Hun visie is om de perceptie van artisanale cidre radicaal te veranderen. Tegenwoordig is het productieproces vrij van toevoegingen en concentraten, wat zorgt voor een natuurlijke en frisse drank en een uitgebalanceerde smaak. Van de zorgvuldig geselecteerde soorten appels en peren tot het bottelen. Alles is 100% lokaal geproduceerd.

Normandië

Het productieproces is afgeleid van appel- en perenextractie en is vrij van toevoegingen. De verbeterde aroma's van het fruit stralen frisse, evenwichtige smaken uit.
Van zorgvuldig geselecteerde soorten appels en peren tot botteling, alles is 100% lokaal geproduceerd en geproduceerd. Sassy cidre brengt ambacht en creativiteit samen en combineert authentieke Normandische herkomst met hedendaagse cocktailcultuur. Gemaakt met 100% natuurlijk sap, lagere ABV's en minder calorieën, SASSY is meer dan alleen cidre - het is het perfecte aperitief, wijnalternatief en cocktailingrediënt.

 

Maison Sassy

Foto: Maison Sassy in Normandie

 

Familiebedrijf

Maison Sassy is een familiebedrijf in hart en nieren. La Famille Sassy strekt zich nu uit van onze oprichters tot onze boeren, onze creatievelingen tot onze medewerkers. Cruciaal voor de ontwikkeling van het merk Sassy zijn de chef-koks en mixologen die onze cidres verdedigen in 's werelds meest premium restaurants en bars, evenals de artiesten waarmee we elk jaar samenwerken om prachtige flessen in beperkte oplage te maken. Sinds de oprichting worden SASSY ciders gewaardeerd en erkend door de grootste experts. Alain Ducasse, Joël Robuchon of Alexandre Gauthier en veel chef-koks hebben Sassy op hun menu staan. De ciders van SASSY inspireerden ook veel mixologen over de hele wereld, zoals Maxime Hoerth, Sullivan Doh, Julien Escot en anderen. Check ook even de cocktailrecepten gemaakt door de getalenteerde experts in mixologie.

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

per pagina
Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

per pagina
[profiler]
Memory usage: real: 2097152, emalloc: 18597944
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem