Serendipity

Ode aan de Pinot Noir-druif

Monique Breuer heeft een droom: eigen Pinot Noir maken. En wel op meerdere continenten. Een grote uitdaging en dito project, maar zoals Monique stelt (en Martine herkent): ' als je gaat voor je passie dan rolt het pad zich voor je uit, en word je omgeven door de onzichtbare Serendipity-flow '
Inmiddels zijn er 3 wijnen, die ook nog eens belangrijke prijzen winnen,

Samenwerking met Brander Wines

Monique en Martine gaan samenwerken om de Horeca te veroveren met deze bijzondere wijnen! Er komt een tour door Nederland aan, en fijne wijn-spijs-evenementen!

Proefnotitie

Alle 3 de wijnen, een Pinot Noir uit Hemel & Aarde vallei, Zuid-Afrika, een Spätburgunder en een Blanc de Noir uit de Ahr, Duitsland kenmerken zich door hun elegantie en verfijndheid. Ze bezitten veel fruit, complexiteit, subtiel houtgebruik en een prachtige lengte. Martine is helemaal weg van de Blanc de Noir; een zacht-blozende, poederige, mysterieuze wijn met besjes en frambozen, maar ook verfijnde kruiden, een fris zuurtje, en een romige finish met klein tinteltje.

Wijn & Spijs

De witte Serendipity is fijn bij zachte gerechten met vis of een mooie quiche. Beide rode Serendipity's doen het, lichtgekoeld, goed bij herfstige, aardse gerechten met paddestoelen en klein gevogelte.

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

per pagina
Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

per pagina
[profiler]
Memory usage: real: 2097152, emalloc: 18609200
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem