Brander Wines is er voor iedereen die houdt van lekker eten en drinken. We richten ons daarbij met name op de bovengemiddeld geïnteresseerde wijndrinker. Iemand die iets bijzonders wil vinden en het leuk vindt om zijn of haar gasten te verrassen op een unieke wijn. Brander Wines is er ook voor alle liefhebbers van wijn met vragen over wijnen, wijngerelateerde zaken of wijn-spijs combinaties. Tenslotte is Brander Wines er voor de zakelijke klant die een relatiegeschenk zoekt of de horeca ondernemer die hulp kan gebruiken bij het samenstellen van zijn wijnkaart.

Met bijna 500 wijnen heeft Wijnexpert een omvangrijk assortiment trouvailles. En dat alles onder één loket. Dus makkelijk navigeren, selecteren, één keer afrekenen en binnen een dag heeft u uw wijn in huis. wijnexpert.nl streeft naar de grootste keuze aan kwaliteitswijnen. Het breedste assortiment en het diepste assortiment, ofwel een ruime keuze binnen alle wijnregio’s.

Áls we ergens in zijn gespecialiseerd dan is dat wel ‘Moderne’, ‘Eigentijdse’ wijnen. Wij houden van elegantie, fruitgedreven, zuivere wijnen. Vaak biologisch of biodynamisch, maar hoeft zeker niet. En als het er dan ook nog mooi uitziet dan zijn we helemaal verkocht.

U kunt ons elke dag tot 22:00 uur bellen of appen voor een persoonlijk wijnadvies. Bel Martijn 06-20502289 of Martine 06-23329334.

Door onze manier van samenwerken zijn we in staat om de kosten laag te houden. We hebben geen duur kantoor, maar werken vanuit huis. We werken niet met een dure logistiek partner, maar doen de opslag en verzending bij voorkeur zelf. We hebben geen dure lease auto, maar een 15 jaar oude Volvo V70. Dit betekent dat we onze wijnen tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden. Onze horeca prijzen zijn gelijk aan de prijzen van de importeurs / wijnspecialiseten waar we mee samenwerken. En ook de Consumenten prijzen zijn precies gelijk. We werken met vaste lagen prijzen en kennen geen bonussyteem. Alleen bij grote aantallen brengen we op verzoek offertes uit. Deze manier van werken bevalt ons zeer goed. Het is transparant en overzichtelijk. We hebben nooit discussie over de prijs en des te meer energie kunnen we stoppen in het selecteren en schenken van de mooiste wijnen.

Wij streven altijd naar het allerhoogste service niveau. We leveren altijd binnen twee werkdagen en boven de 75 euro is de levering gratis. Mocht je een wijn echt niet lekker vinden dan nemen we ze kosteloos terug en vergoeden we de kosten. We zijn altijd bereikbaar voor een gratis een persoonlijk wijn-spijs advies, we selecteren alleen wijnen van een hoge kwaliteit, we streven naar een intuïtieve navigatie op de webshop en een eenvoudige afhandeling van de bestelling. Je kunt ons altijd contacteren over de status van uw bestelling en als er onverhoopt iets mis gaat dan lossen we het snel op.

Bestellingen tot 15 uur worden dezelfde dag nog verstuurd. We versturen de wijn via DPD. We gebruiken speciaal ontwikkelde sterke wijnverpakkingen voor het verzenden van de wijnen waardoor breuk wordt voorkomen. Onder normale omstandigheden wordt de bestelling de volgende dag geleverd. In drukke tijden kan het zijn dat DPD iets langer nodig heeft. Normaal gesproken rekenen we met twee dagen levertijd. Grotere bestellingen leveren we zelf met onze Brander Wines bezorgservice of we schakelen een externe transporteur in. We werken daarvoor veelal samen met Yme Kamminga Transport uit Meppel.

Voor de betalingen werken we samen met betaalprovider Mollie. Betaling kan via iDEAL, creditcard, PayPal of op factuur. Belgische klanten kunnen ook betalen met Mister Cash en Bancontact.

Verzendkosten Nederland
De verzendkosten zijn voor particulieren gratis vanaf bestellingen van 75 euro. Zit je onder dit bedrag dan rekenen we een bijdrage in de transportkosten van 6,95 euro per bestelling. Woon je dichtbij onze standplaats De Wijk? Dan kan je ook bij ons Wijnhalla afhalen (Professor Blinkweg 22 in De Wijk) en dit is uiteraard gratis. Kies dan bij het afrekenen de optie ‘Afhalen’.

Verzendkosten België
Ben je een particuliere klant in België? Dan zijn de verzendkosten 10,95 euro per bestelling tot 125 euro. Daarboven is de verzending geheel gratis.

Verzendkosten zakelijk
Zakelijke klanten betalen andere tarieven. Voor Horeca klanten zijn bestellingen boven de 350 euro (ex-btw) gratis, daaronder betaal je 35 euro tenzij anders overeengekomen. Wederverkopers betalen een bijdrage in de transportkosten van 35 euro tenzij de bestelling hoger is dan 500 euro (ex-btw).

De retourprocedure is simpel. Zodra je contact opgenomen hebt met onze klantenservice sturen we je een retourbon waarmee je de bestelling terug kan sturen. In de Algemene Voorwaarde staat de Retour- of Herroepingsprocedure volledig beschreven. Je kan het formulier uit Bijlage 1 gebruiken om je verzoek tot retourneren in te dienen. Dit kan per post, mail of per whatsapp. Je ontvangt een bevestiging dat we je verzoek hebben ontvangen. In overleg zullen we bepalen hoe we de situatie oplossen. Het kan zijn dat we zelf komen afhalen of je kan de wijnen op onze kosten terugsturen. Vervolgens storten we het volledige bedrag van de bestelling terug op je bankrekening. Hoe dan ook, we lossen het samen netjes op.

U kunt altijd rekenen op de ‘Brander Wines Garantie’, ofwel ‘niet goed, geld terug’. Gaat er iets niet helemaal naar wens dan kunt u zich te allen tijde bij ons melden en dan zoeken we direct een passende oplossing.

De data die u bij ons achterlaat wordt alleen gebruikt voor het op juiste wijze verwerken van de order. We slaan alleen de hoogst nodige gegevens op zoals contactgegevens en order details. Wij zullen de gegevens nooit aan een derde partij verkopen of doorgeven. Als u dat hebt aangegeven dan kunt u van ons een nieuwbrief ontvangen met nieuwtjes, aanbiedingen en andere wetenswaardigheden over wijn. Mocht u de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen dan kunt u zich eenvoudig uitschrijven middels de daarvoor geïnstalleerde uitschrijf optie. Hebt u nog vragen over dit onderwerp dan kunt u zich melden bij Martijn Brander 06-20502289.

U kunt altijd even bellen, appen (voorkeur) of mailen en we nemen direct even contact op. Mail naar info@branderwines.nl of bel/app Martijn 06-20502289.