Harmonie

Geplaatst op: 02-11-2020

Wijn & Spijs

Welke wijn bij …

Hubrecht Duijker begint zijn boek ‘Welke wijn waarbij’ terecht met het begrip ‘harmonie’. Een goede wijn is in ‘harmonie’ of in balans maar dat geldt ook voor de wijn en spijs combinatie. Zorg daarom altijd voor een goed harmonie van de wijn met het gerecht. Schenk kwaliteit bij kwaliteit, zorg dat de wijn het gerecht niet wegblaast en andersom en zorg voor een harmonie in de smaakintensiteit van de wijn en het gerecht. Als je het goed combineert dan vormt het gerecht en de wijn een mooi geheel. En héél soms schiet je 100% raak en merk je dat de wijn opgetild wordt door het gerecht en het gerecht meer diepgang krijgt door de wijn. Dat zijn de zeldzame momenten waar je altijd naar op zoek bent. Momenten waarop je een mild gevoel van extase kan ervaren 😉

Wijn & Spijs Coach

Graag geven we een geheel vrijblijvend advies, dus schroom niet om je Wijn & Spijs Coach te raadplegen: stuur even een appje naar 06-23329334 of mail info@branderwines.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!